Джей Ло определено знае как да държи феновете си под

...
Джей Ло определено знае как да държи феновете си под
Коментари Харесай

Джей Ло крие огромна новина: Раздели ли се с Бен Афлек?

Джей Ло несъмнено знае по какъв начин да държи почитателите си напрегнат и през последните дни го потвърждава. Латинодивата, която е буен фен на обществените мрежи и всеки ден разгласява сторита и постове, с които демонстрира какво ѝ следва и какви ги прави в всекидневието си. 

Този път обаче царува цялостна тишина, което е знак, че Дженифър крие огромна, но в действителност огромна, вест. 227 млн. почитатели в Инстаграм тръпнат в очакване, откакто Лопес смени фотографията на профила си с черно кръгче и изтри всичките си постове. 

Обикновено това е методът, с който звездите афишират огромните вести. Предният път, в който Джен го направи бе тъкмо преди да разгласи сватбата си с Бен Афлек. 

 джей ло

Интернет детективите незабавно наостриха уши и сега са сигурни, че в живота на певицата не се е случила драма, а просто е решила да „ подгрее обществеността “ и премахването на наличието от обществените мрежи е  част от маркетингова тактика преди значимо известие. Но дали новината ще е обвързвана с нов филм, нова ария, нов албум или нещо по-различно? За момента можем единствено да гадаем. 

Разбира се, появиха се и клюки, че е допустимо по този метод Джен да подсказва, че е настъпил раздор сред нея и Бен Афлек и двамата да са пред разлъка. На тази доктрина обаче ни е мъчно да повярваме, защото артистът и певицата наподобяват безпределно щастливи, откогато се събраха още веднъж.

 джей ло, бен афлек

Съществува и слаба възможност Джей Ло да е решила да си вземе отмора от обществените мрежи, с цел да се концентрира повече върху персоналния си живот без да притегля ненужно внимание. Къде е истината не знаем, само ни остава да чакаме с любознание да разберем какво се случва. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР