Джетс бяха разбити с 30-0 от Делфините в неделя и

...
Джетс бяха разбити с 30-0 от Делфините в неделя и
Коментари Харесай

Липсата на отговорност на Робърт Салех след срама на Джетс изглежда ужасно

Джетс бяха разрушени с 30-0 от Делфините в неделя и бяха отстранени от надпреварата за плейофи, което значи, че тяхната суша в плейофите към този момент е 13 години. Ето някои мисли и наблюдения от играта:

1. Робърт Салех нормално споделя верните неща на конференции, само че си помислих, че той сподели извънредно показване след мача в неделя и сподели липса на отчетност. Той продължи да приказва за това по какъв начин Джетс са били победени начело, като видимо хвърляше цялата виновност за тази неразбория върху офанзивната линия.

Да, линията беше ужасна и оттова започнаха проблемите за нахлуване, само че какво ще кажете за треньорството? Джетс имаха инерция след успеха над тексасците предходната седмица. И въпреки всичко те се появиха в неделя, като че ли не бяха упражнявали цяла седмица. Те не изглеждаха готови и бяха изцяло подготвени от Майк Макданиел и неговия екип.

Има двама души, които би трябвало обществено да се посочат с пръст след загуба – треньорът и куотърбекът. Дори в случай че в действителност не има вяра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР