Джерард Бътлър се оказа в доста интересна ситуация по време

...
Джерард Бътлър се оказа в доста интересна ситуация по време
Коментари Харесай

Най-странното място, където Джерард Бътлър е правил секс

Джерард Бътлър се оказа в много забавна обстановка по време на гостуването си в шоуто " Watch What Happens " с водещ Анди Коен. Актьорът и рапърът 50 Cent отговаряха на въпроси от почитатели на предаването.

Един от тях беше обвързван със половите прекарвания на Бътлър, и по-точно - кое е най-странното място, на което е правил секс.

 Звезди приказват за секс по Коледа
Звезди приказват за секс по Коледа

Моногамията не е естествена за индивида

Анди Коен стартира догатките, като сподели, че е било по време на полет със аероплан, само че истината излезе друга. След малко планиране 48-годишният артист показа, че е правил секс на вулкан, и е било много горещо.



От горещия вулкан Бътлър мина към друго необичайно място за секс - хладилник. Актьорът показа, че поради ниските температури преживяването не е било изключително прелестно.

 Най-сексуалните звезди
Най-желаните за секс звезди

Проучване разкри кои са звездите, които хората желаят в леглото си

Неудобните въпроси обаче не стопираха до тук. Следващият, на който артистът трябваше да отговори, беше коя се целува по-добре - Анджелина Джоли или Дженифър Анистън .

С двете актриси той работи по филмите " Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота " (2003 г.) и " Отстреляй някогашната " (2010 г.).

 Секси превъплъщения за Хана Фъргюсън и компания
Секси превъплъщения за Хана Фъргюсън и компания

Става горещо, а е средата на януари

Джерард Бътлър се опита да се измъкне от въпроса, като се базира на Петата корекция, съгласно която може да не отговори на въпроса.

И въпреки всичко... през смях той уточни Дженифър Анистън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР