Джеръми Вайн участва в шокиращ инцидент в Лондон, когато футболен

...
Джеръми Вайн участва в шокиращ инцидент в Лондон, когато футболен
Коментари Харесай

Джеръми Вайн шокиран, докато футболен фен грабва патерица и преследва мъже по пътя на Челси

Джеръми Вайн взе участие в фрапантен случай в Лондон, когато футболен почитател преследва двама мъже по претрупан път, до момента в който размахва патерица.

Водещият на BBC карал колело по Fulham Road, когато видял космат мъж с черна бейзболна шапка да пресича улицата пред него, до момента в който държал железна патерица във въздуха. Мъжът, който Vine назова „ Джордж “ във видеото на случая, също крещеше.

„ Джордж “ се причисли към мъж, носещ шал на Вълците, като случаят се случи покрай Стамфорд Бридж, където тимът на Мидландс играеше против Челси. Мъжът с патерицата се изправи против група и по-късно видя двама мъже по-надолу по пътя, които започнаха да бягат, когато „ Джордж “ се приближи към тях. Той можеше да бъде чут да крещи „ Фен на вълците, мамка му, брато “, преди да назова дуото „ м***и п**фс “.

„ Джордж “ се вижда да ги преследва на малко разстояние до момента в който размахва патерицата, преди да се върне при група другари. След това той върна патерицата на един от членовете на групата,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР