Джеръми Корбел, автор на най-новия документален филм за Боб Лазар

...
Джеръми Корбел, автор на най-новия документален филм за Боб Лазар
Коментари Харесай

Джеръми Корбел : САЩ имат извънземни кораби

Джеръми Корбел, създател на най-новия документален филм за Боб Лазар и Зона 51, твърди, че Съединени американски щати имат неповредени извънземни кораби.

„ Знам сигурно и е потвърдено, че имаме кораби и машини, които не са отсам. Който и да е построил тези машини, наподобява има гигантски разсъдък “, споделя Корбел. Според него огромната секретност по този въпрос има явна причина.

„ Всичко, което се получи, може да бъде превърнато в оръжие за всеобщо заличаване. Самата система за задвижване на тези кораби е гравитационна. Ако някой може да разбере по какъв начин да го построи, като Китай или Русия, тогава тази нация ще има най-голямото преимущество пред другите народи “, споделя Корбел и прибавя:

„ Така че това се приема доста съществено от хората в нашето министерство на защитата. Мога персонално да ви уверя, че е по този начин. Това не е второстепенна тематика, тя е класифицирана на най-високото равнище на национална сигурност “.

Забележките на режисьора са в сходство с изказване, направено пред Newsweek от американския конгресмен Тим Бърчет по-рано този месец. „ В един миг ние започнахме да учим кораба и вероятните същества “, споделя политикът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР