Дженифър Лопес направи специална изненада на медицински работник от Ню

...
Дженифър Лопес направи специална изненада на медицински работник от Ню
Коментари Харесай

Дженифър Лопес изненада мед сестра - slava.bg

Дженифър Лопес направи специфична изненада на медицински служащ от Ню Йорк.

Изпълнителката се съюзи с телевизия NBC, с цел да изпрати благо известие до сестра Касиди Тобън, която работи в манхатънска болница от девет години и е на първа линия в битката с ковид. Тобън се появи в епизод от предаването „ The At-Home Variety Show “, където приказва за работата си.

„ Бързо осъзнаваш, че не можеш да спасиш всеки. Това е в действителност плашещо и съкрушаващо “, споделя сестрата. Тя прибавя, че с пациентите постоянно си приказват за фамилиите и по какъв начин се тормозят от болестта. Тобън обаче съобщи, че се пробва да остане положителна, макар сложното и ужасно време, в което живеем.

Това, което ѝ носи усмивки, е изписването на пациентите или когато някой от тях стартира да диша независимо. „ Когато това се случи, цялото незабавно поделение стартира да ръкопляска. Това ни дава лъч вяра “. Водещите на предаването желаеха да се отблагодарят на Тобън за чудесната ѝ работа и по тази причина взеха решение да се свържат с един от звездните им другари.

Тогава на екрана се появи Дженифър Лопес, а Касиди не можеше да повярва. Медицинската сестра съобщи, че последната ѝ обществена демонстрация е била точно отиването ѝ на „ Super Bowl “, където Лопес и Шакира направиха необикновено шоу. Изпълнителката съобщи, че целият личен състав на болничното заведение и всички медицински служащи по света са същински герои.

Джей Ло предложения Тобън и приятелите ѝ на първия си концерт след прекратяването на обществената отдалеченост.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР