Дженифър Лопес има доста пъстро любовно минало. И въпреки че

...
Дженифър Лопес има доста пъстро любовно минало. И въпреки че
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и дългият списък с бившите половинки на певицата

Дженифър Лопес има много пъстро любовно минало. И макар че в никакъв случай не се е срамувала от обстоятелството, че е същинска романтичка, че има вяра в любовта и търси своя единствен мъж, ѝ коства много време и много несполучливи опити, до момента в който го откри. Дали най-сетне го е разкрила в лицето на Алекс Родригес...

По всичко проличава, че двамата доста се обичат и като че ли са основани един за различен, до до момента в който чакаме датата за идната женитба, взехме решение въпреки всичко да създадем една дребна равносметка за любовното минало на Джей Ло до момента.

Дейвид Круз (1984 - 1992 г.)

Първата обич на Джей Ло се споделя Дейвид Круз - автомонтьор в сервиз в Ню Йорк. Тогава тя е на 15 години.

И макар че майка й не утвърждава тази връзка и не разрешава на щерка си да се вижда с младежа, Джей Ло е подготвена на всичко за Дейвид - даже и да избяга от у дома.

Връзката им продължава съвсем 10 години. Дейвид напуща Дженифър, защото не може да понесе непрекъснато растящата известност на звездата, до момента в който той към този момент копнее за брак, деца и уталожен живот.

Крис Пачело (1992 - 1994 г.)

В по-младите си години Дженифър залита по неприятните момчета. От 1992 до 1994 година тя има връзка с Крис Пачело, който е наказан за въоръжен обир.

Уесли Снайпс (1995 г.)

Първите изяви на огромния екран подсигуряват освен с първите огромни възнаграждения за Дженифър, само че и първата връзка с сътрудник от снимачната площадка. А той е... Уесли Снайпс.

Макар да ни е мъчно да го повярваме, през 1995 година Джей Ло и Уесли са считани за една от най-харесваните двойки. Но както се случва с множеството любовни случки, зародили се на снимачната площадка, и тази скоро завършва.

Оджани Ноа (1997 - 1998 г.)

Певицата се омъжва за Оджани през 1997 година Той е сервитьор, трансформирал се в собственик на верига заведения за хранене.

Но нещата не потръгват, както са го очаквали и двамата се развеждат - няма и година след сватбата. А скоростният им романс приключва с същинска война.

Пъф Деди (1999 - 2001 г.)

Двамата съумяват да скрият, че са дружно през първите месеци на връзката си. Целта им е само да се предпазят от медийния интерес, който неизбежно последва, откакто всички схващат за тях.

Разделят се след случай, при който Пъф Деди и защитата му вземат участие в препирня в заведение, в края на която и рапърът, и Джей Ло са задържани.

Крис Джъд (2001 - 2002 г.)

През 2001 година Джей Ло се омъжва за повторно. Избраникът е танцьорът Крис Джъд, с който тя се среща на снимачната площадка на клипа " Love Don`t Cost A Thing ".

След медения месец обаче Крис към този момент не желае да се върне към танците, а стартира да пръска парите на жена си. Тогава Дженифър проумява, че се е омъжила за авантаджия, и освен това... без да подпише предбрачен контракт. Двамата се разделят при започване на 2002 година, само че разводът им е финализиран чак през 2003 година

Бен Афлек (2002 - 2004 г.)

На снимачната площадка Джей Ло среща и Бен Анфлек. Двамата бързо се трансформират в една от обичаните звездни двойки - красиви, с блестяща кариера и влюбени до уши. Сгодяват се, само че плануваната сватбена гала е анулирана малко преди да се състои.

Смята се, че Дженифър не може да се помири с пристрастието на Бен към хазарта и алкохола. Той пък е шокиран от брачния контракт, който Джей Ло - поучила се от горчивия опит с предходните бракове, му дава да подпише.

Марк Антъни (2004 - 2011 г.)

В същата година (2004 г.), в която анулира годежа с Бен Афлек, тя се дами за сътрудника си Марк Антъни, и то след единствено два месеца връзка. И в продължение на седем години в Холивуд няма по-колоритна двойка.

Четири години след сватбата им се появяват близнаците Макс и Ема. Уви, през 2011 година двамата афишират, че по взаимно единодушие поставят завършек на брака си, а разводът е финализиран през 2014 година Хубавото е, че Джен и Марк резервират прелестни другарски връзки.

Каспър Смарт (2011 - 2016 г.)

Без да си губи времето, Джей Ло бързо се впуска в идната си връзка с младия танцьор Каспър Смарт.

Но в последна сметка голямата възрастова разлика (19 години) сред Лопес и приятеля й натежава и след няколко раздели и събирания всеки дефинитивно поема по личен път.

Максим Чмерковски (2014 г.)

По време на една от разделите ѝ с Каспър Смарт, се приказва, че Джей Ло има връзка с един от танцьорите в предаването Dancing With The Stars - Максим Чмерковски.

Въпреки че по този начин и не го удостоверяват публично, двамата са засичани от папараци в много интимни обстановки.

Дрейк (2016 - 2017 г.)

Една от последните връзки на Джей Ло е тази с рапъра Дрейк. Аферата им продължава единствено към два месеца. Те резервират положителни връзки, без да се карат и без проблеми.

Въпреки че настояват, че главната причина за раздялата им са натоварените графици, съгласно слуховете несполучливата им връзка още веднъж се дължи на огромната разлика във възрастта - към 18 години.

Алекс Родригес (2017 година - до момента)

За първи път двамата са видяни дружно през февруари 2017 година Две години по-късно афишират и годежа си, пишат от Oprah Mag. Изглеждат и доста щастливи дружно, а по всичко проличава, че Алекс Родригес в действителност ще се окаже същинската обич за певицата.

След три провалени брака и много несполучливи връзки, да се надяваме, че четвъртият с Алекс Родригес ще бъде за шанс на латино дивата. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР