Дженифър Лав Хюит се завърна на червения килим след четиригодишно

...
Дженифър Лав Хюит се завърна на червения килим след четиригодишно
Коментари Харесай

Дженифър Лав Хюит се завръща на екран. Но защо изглежда така?

Дженифър Лав Хюит се завърна на аления килим след четиригодишно неявяване. Тя ще взе участие във втория сезон на серийния филм „ 9-1-1 ” на Райън Мърфи, Брад Фалчък и Тим Миниар. На 14 май на събитие на Fox в Ню Йорк тя се появи във форма, в която феновете не са привикнали да я виждат. И откакто видя фотосите си, се извини на почитателите поради типа си.

apologized for looking " wrecked " on her first red carpet in 4 years — but she doesn't need to say sorry...
— InStyle (@InStyle) В „ Инстаграм ” Дженифър Лав Хюит написа : „ Бяха доста напрегнати и интензивни дни . Имахме събитие през вчерашния ден и никой не ми сподели, че денят ми ще продължи 12 часа и ще има 100% мокрота в Ню Йорк . Просто би трябвало да се извиня – не беше добра концепция да нося черен костюм, а нямах и задоволително спрей за коса – също неприятна концепция ”. 39-годишната актриса признава, че на фотосите наподобява като „ разрушена ” , само че по думите й безусловно се топяла от жега. Тя обаче дава обещание, че не по този начин ще наподобява в сериала.
Jennifer Love Hewitt recently apologized for looking " wrecked " at a red carpet event. Ummm, are we missing something here? Thoughts? For the full story, click here:
— StyleBistro (@StyleBistro)
 Дженифър Лав Хюит Gulliver/Getty Images

Вторият сезон се чака да бъде предаван от септември в Съединени американски щати.

Четете още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР