Дженифър Анистън и Сандра Бълок си подариха един ден по

...
Дженифър Анистън и Сандра Бълок си подариха един ден по
Коментари Харесай

Едни от най- любимите холивудски красавици отидоха заедно при козметичен хирург

Дженифър Анистън и Сандра Бълок си подариха един ден " по женски “, посещавайки първокласна клиника за козметична хирургия в Кънектикът. Двете холивудски актриси бяха видени да напущат въпросния изтънчен център за пластична хирургия в компанията и на брачната половинка на сътрудника им Джейсън Бейтман – Аманда Анка.

Трите дами бяха уловени от папараците да напущат кабинета на известния козметичен хирург доктор Нийл А. Гордън в град Гринуич. Въпросната клиника The Retreat в Сплитрок е считана за първокласна дестинация за пластична хирургия на лицето. Колкото до доктор Нийл А. Гордън той е приключил Медицинския факултет към университета от Бръшляновата лига – " Йейл “ и е част от " дребна, елитна група от интернационалните лицеви пластични хирурзи “, която се специализира в " подмладяване на лицето и ринопластика “, съгласно неговата биография.

Центърът предлага и инжекционни артикули като botox и kybella съгласно уеб страницата. Снимките демонстрират по какъв начин 55-годишната Анистън се пробва да покрие лицето си, до момента в който излиза от кабинета на доктора, а лицето ѝ е прикрито зад слънчеви очила и огромна черна шапка, написа Dnes.bg. Дженифър носеше също черен плетен пуловер, черен шал, тъмни прани дънки и кафяв колан със златни елементи. Звездата от  " Приятели “ беше допълнила семплия си отбор с черни ботуши, черна чанта, преметната през рамо и чифт изящни златни обеци.

59-годишната Сандра и 55-годишната Аманда също бяха облечени повърхностно за случая. Анка е дългогодишна другарка на Дженифър като втората най-редовно върви на почивки в Мексико със фамилията на Джейсън Бейтман по Коледа и Нова година. Аманда даже направи къса епизодична роля в сериала на Apple TV+ на Анистън The Morning Show през 2021 г. 

Преди години Сандра отхвърли слуховете, че се е подлагала на пластични интервенции с думите:  " Бях болна и имах алергии, само че си споделих, че просто ще отида ", каза тя в отговор на фотоси на извънредно подпухналото ѝ лице на Оскарите през 2018 година

През 2015 година Анистън разкри, че въпреки всичко е опитвала инжекционни препарати, които попълнят бръчки, само че съгласно нея те не са имали огромен резултат.  " Хората си мислят, че си върша доста инжекции с ботокс, само че не е по този начин “, сподели тя пред InStyle.  " Не споделям, че не съм пробвала, само че виждам какъв брой е хлъзгав този надолнище. “

След въпросните Оскари през 2018-а  доста хора разясниха, че Сандра има филъри и импланти в бузите, нещо което тя отхвърли изрично. Явно двете дами и брачната половинка на Бетман са преосмислили изгодите от пластичната хирургия и са почнали лична битка с гравитацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР