Дженифър Анистън и Брад Пит предизвикаха истински фурор, когато се

...
Дженифър Анистън и Брад Пит предизвикаха истински фурор, когато се
Коментари Харесай

Кортни Кокс събра Анистън и Пит

Дженифър Анистън и Брад Пит провокираха същински възторг, когато се прегърнаха на премиите на Гилдията на филмовите артисти и оттогава още веднъж са най-обсъжданата двойка. Сега се оказва, че почитателите на някогашните съпрузи би трябвало да благодарят на най-хубавата другарка и колежка на Дженифър – Кортни Кокс, която ги е събрала още веднъж.

„ Кортни изгаря от предпочитание Джен да възобнови сантименталните си връзки с Брад, който в никакъв случай не е серпантина да обича. Може да се каже, че тя взе участие интензивно в ренесанса на връзката им, осигурявайки на Пит най-актуалния телефонен номер на Анистън “, съобщи неизвестен източник пред „ The Sun “.

Кокс напълно намерено поддържа концепцията някогашните съпрузи да възобновят свалката си. Тя даже хареса и пост на почитател в Инстаграм, който написа: „ Двамата без подозрение още се обичат. “ Актрисата е решила да се намеси, откакто се срещнала с Пит при започване на 2017-а. По това време Дженифър още беше омъжена за Джъстин Теру.

„ Когато Кортни и Пит се засякоха, тя се възползва от случая и му заприказва за Джен. Разбира се – нищо преждевременно и безогледно, просто си припомниха дружно положителното остаряло минало. Брад тогава показа, че му липсва другарството с някогашната му и Кокс реши, че би бил подобаващ миг да му даде номера на Анистън, тъй като знаеше, че приятелката й няма да има нищо срещу. С благословията на Кортни Пит събра храброст да се свърже още веднъж с Дженифър “, добавя източникът.

Звездата от „ Имало едно време в Холивуд “ последователно е зачестил общуването с Анистън и откакто се извинил за изневярата с Анджелина Джоли, другарството им се е възобновило. Това е свалило стената сред Брад и Джен и те съумели да заровят томаховката и да поддържат връзка пълноценно.

Междувременно стана ясно, че някогашните съпрузи разчитат на едни и същи стилисти. Когато настъпи време за аления килим, Пит и Анистън се доверяват на сестрите Нина и Клеър Холуърт – още една ненарушена традиция от съпружеските им времена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР