Дженифър Анистън е блян за жени в Италия на различна

...
Дженифър Анистън е блян за жени в Италия на различна
Коментари Харесай

Гуидо Маронати: Дженифър Анистън и Ким Кардашиян са блян в Италия

„ Дженифър Анистън е идеал за дами в Италия на друга възраст. Идват при мен и споделят: " Докторе, желая да наподобявам на нея " и ми подават фотография на актрисата. Дупето на Ким Кардашиян е другата цел на доста млади дами. Но някои сред тях усложняват обстановката. Те ме осведомят, че желаят да наподобяват като еди-коя си звезда от еди-кой си риалити формат. Но аз, естествено, не виждам сходни излъчвания. И стартирам да диря снимки или клипове с въпросната личност, с цел да схвана с какво толкоз е спечелила възторга на публиката ", описа доктор Гуидо Маронати пред публицисти в София. Един от най-известните 
специалисти в естетичната хирургия, филърите, ботокса и  лазерната терапия, показа за най-авангардните процедури и технологии в жанра - сред тях е и най-актуалният вид на конците аптос. " Те са най-лесният и неусетен метод за реализиране резултата на покачване на лицето, на шията и тялото – без хирургически скалпел.
Класическата интервенция е срез, риск, белег. С тази техника – за 15-20 минути, без цялостна анестезия и без риск - нещата наподобяват по напълно друг метод. Иновацията е създание на грузинско лекарско семейство - Марлен Сулуманидзе и двамата му сина, които вършат от марката най-успешния на международно ниво и по този начин семейството попада в топ 5.
" Когато те излязоха на пазара, работех с корейски мезоконци и бях любопитен да схвана какви са разликите. Станах възпитаник на Марлен Сулуманидзе, а в този момент към този момент преподавам из целия свят. Конците реализират покачване на тъканта, усъвършенства се качеството на кожата - те са единствени по рода си в света, които съдържат хиалуронова киселина. Перманентните конци, които не се резорбират, не се възприемат толкоз добре – нито в България, нито в Италия. Хората се опасяват от нещо, което остава непрекъснато в тях. Но конецът не е магия –с него не може да се „ оправи “ всичко едновременно: от челото до шията. Моята ранглиста за методите, с които работя, е следната: хирургия, мезоконци, микро-ултразвук. Все по-предпочитани са неинвазивните процедури ", прецизира доктор Гуидо Маронати. Конците не заместват силиконовите импланти, не дават размер, само че повдигат вътрешната отпусната страна на ръцете и бедрата. При тях няма тегел  - с игла се прави дребна дупчица, през която влизат в подкожната мастна тъкан. Не бива да е прекомерно надълбоко, за не се обиден мускулните нишки. Но да не е и в дермата, тъй като се виждат  
Д-р Маронати разяснява и новостите, дискутирани на наскоро приключилия следващ конгрес по естетична медицина в Монако. " Голямата тематика беше бързото развиване на лазерните технологиите ", споделя италианецът. 
Той обаче е впечатлен от различен факт - от количеството на мъжете, които желаят да се разкрасяват и поправят. " В началото на кариерата ми на 100 дами се падаше един мъж, а в този момент има 15-20 % нарастване на мощния пол. Сред неговите стремежи са ринопластика (оформяне на носа), липосукция на коремната област, покачване на клепач и удължение на пениса. Що се отнася до това какво не бих направил за която и да е жена, това е слагането на импланти в дупето. В 30 % от случаите има нежелани странични резултати - интервенцията е сполучлива, всичко е на мястото си и след няколко дни имплантите " потеглят да си търсят ново място ". Представяте си картинката, нали? 
В Италия една от най-желаните процедури е корекцията на бюста. Ако при мен дойдат две пациентки - на 20 и на 70, сигурно няма да им направя идентичен бюст. Освен това виждам, че доста хора стартират да проумяват, че не е добре на 65 да наподобяват като на 42 по " неестествен " метод. Не е естествено, а това не е красиво. И за мъжете, и за дамите критерият за хубост е идентичен - непринуденост ", твърди доктор Маронати.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР