Джени Суши започна нова атака! Този път на мушката на

...
Джени Суши започна нова атака! Този път на мушката на
Коментари Харесай

Суши няма спиране, иска лиценза на Боб Аръм заради интервю

Джени Суши стартира нова офанзива! Този път на мушката на репортерката застана промоутърът на Кубрат Пулев – Боб Аръм. Легендарният импресарио бе прекомерно прям в изявление и описа за всичко към скандалния случай сред Кобрата и Суши. Той дефинира държанието на репортерката като скандално и провокативно и дефинира Кобрата като жертва.

Jова не се хареса на цицорестата търсачка на популярност и дружно с адвокатката си Глория Олред подемат дело против Аръм. На всичко от горната страна това се случва дни преди Атлетическата комисия на щата Калифорния да вземе решение дали да върне лиценза на българския боксьор, който бе лишен точно поради случая със Суши.

„ Боб Аръм е топпромоутър в бокса, само че в този момент промотира неистини. Той показа куп неистини в свое изявление. Той сподели, че съм била в подготвителния лагер на Пулев, а аз не съм. Каза, че съм задявала Пулев, а аз не съм. Каза, че съм работила като полугадже на Пулев, а аз не съм.

Каза, че не съм серпантина да аплайвам за акредитация за мача му с Дину, само че аз не съм. Не съм била другарка с Кубрат Пулев. Неговите лъжливи изказвания се отразяват на репутацията ми като кореспондент и публицист. Боб Аръм има вяра, че Кубрат Пулев е жертва. Кубрат Пулев не е жертва.

Пулев е със спрени права поради полов тормоз. Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна с окървавената си уста, а след това ме сграбчи и за задника. Не се съгласих нито да ме целуне, нито да ме хване за задника. Никой мъж не би трябвало да в никакъв случай да целува, сграбчва или допира жена без нейното единодушие.

Толкова е явно, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не осъзнават какво е полов тормоз. Боб Аръм приказва неистини и не се интересува кого наранява или чие добро име унищожава “, сподели Суши.

Глория Олред пък е подала писмо до Комисията за прекъсването на промоутърския лиценз и на Аръм.

„ Искам да видя Аръм осъден. Пулев към този момент е осъден и изтърва един огромен мач, което имаше финансово отражение върху него. Ще забележим какво ще реши комисията, само че тя може да спре краткотрайно лиценза и на Аръм “, сподели адвокатката.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР