Джена, която стана майка преди няколко месеца, сложи останалите си

...
Джена, която стана майка преди няколко месеца, сложи останалите си
Коментари Харесай

Младата майка Джена се върна на сцената и сложи колежките си в малкия си джоб!

Джена, която стана майка преди няколко месеца, постави останалите си колежки в дребния си джоб. Изпълнителката побърза да се върне на сцената, макар първичното си желание да изкара едно дълго майчинство.

Веднага след раждането тя се зае с връщане на предходната си форма.

Въпреки, че роди с интервенция, пайнерката побърза да се върне във фитнеса. Затова отнесе много рецензии най-много от дамите, които я упрекнаха, че подхожда безконтролно към личното си здраве и дава доста неприятен образец.
Официално изпълнителката се завърна на музикалната сцена при започване на месец юни. И все още тя е най-ангажираната изпълнителка в музикалната компания. Графикът й до края на лятото е напълнен изцяло. Тя има по 23 участия месечно и едвам съумя да извърши всичките си задължения.

Но все пак младата майка не се отхвърля. Груби сметки демонстрират, че единствено от хонорарите за лятото оборотната пайнерка ще прибере чисто към 150 000 лева

Малко преди формалното си завръщане на сцената половинката на Малкия Канар пусна и нов клип. За реализацията на хитовото парче тя не е платила нито стотинка. Всички разноски около него са поети от шефа й.

Това е казус в историята на „ Пайнер “, защото Митко Димитров рядко прави сходни жестове към изпълнителките от каталога си. Всеизвестен факт е, че той прибира повече от половината от заработеното от тях като комисионна.

Но също по този начин е правилно, че той има по-специално отношение към Джена. Въпреки това изпълнителката беше доста наранена от обстоятелството, че той я подцени на последните годишни музикални награди.

Тогава тя даже беше подготвена да се откаже от кариерата си на чалга изпълнителка и да се насочи напълно към фолклорната музика, защото там конкуренцията е по-малка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР