Джема Колинс и годеникът Рами Хауаш изглеждаха влюбени както винаги,

...
Джема Колинс и годеникът Рами Хауаш изглеждаха влюбени както винаги,
Коментари Харесай

Джема Колинс и Рами Хауаш се целуват в морето по време на романтична предсватбена ваканция

Джема Колинс и годеникът Рами Хауаш изглеждаха влюбени както постоянно, до момента в който се любуваха на предсватбено бягство.

Последно месец, 43-годишната някогашна звезда от „ Единственият метод е Есекс “ подразни огромните си проекти за сватбения си ден на 48-годишния предприемач Рами. Звездата възнамерява екстравагантни три сватби, с цел да означи сватбата си с Рами - с периодическата им връзка, която датира от 2011 година и откакто в началото се сгодиха през 2013 година, преди да се разделят, с цел да се съберат още веднъж през 2021 година

Преди тяхното трио от сватбени дни, Джема и Рами се любуваха на слънчева отмора - която ги накара да се потопят дружно. Отивайки в Instagram в неделя, Джем показа сантиментална фотография на себе си с Рами, до момента в който се потапят измежду спокойните талази.

Изображението демонстрира по какъв начин Джема общително целува бузата на Рами - до момента в който той реагира с въодушевена усмивка. Тя добави елементарен надпис, гласящ: „ Поклащайки се в морето “ дружно с алено сърце емоджи.

Предсватбеното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР