Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес акостираха на остров

...
Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес акостираха на остров
Коментари Харесай

Безос и годеницата му са на романтична ваканция с яхта за 500 млн. долара

Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес акостираха на остров Сардиния – поредна спирка от ваканцията, която прекарват в обиколки със суперяхтата Koru на стойност 500 милиона $.

Влюбената двойка беше по време на сантиментална плажна разходка, като преди обядва в Nikki Beach – първокласно заведение в залив, до който се стига единствено с частна яхта, написа DailyMail.

Огромният годежен пръстен на ръката на 53-годишната Санчес се забелязваше с невъоръжено око, а самата тя беше облечена в мини плажна рокля за 388 $. Визията на някогашната тв водеща допълваха диамантени обеци, слънчеви очила вид " летец " и бяла кожена чанта Bottega Veneta на стойност 4500 $, пресмята изданието.

Основателят на Amazon също беше избрал авиаторски очила за отбрана от мощното слънце на Сардиния и до момента в който с едната ръка държеше обичаната си, в другата стискаше своя iPhone, написа още изданието.

Двойката прекара към месец на отмора в Средиземно море на новата суперяхта на милиардера, като обиколиха топ курортни дестинации на Ривиерата в Испания, Франция и Италия. За първи път те бяха снимани на палубата на 18 май, откакто дохвърчаха в Европа с частен аероплан.

Оценяван като третия най-богат човек в света, Джеф Безос постоянно подарява разточителни ваканции на обичаната си, написа още английският таблоид.

Според информацията на DailyMail, той й е предложил брак точно на борда на първокласната яхта. Връзката им беше оповестена обществено през 2019 година, а скоро по-късно предприемачът и вложител се раздели със брачната половинка си Скот, за която беше женен над 25 години. След развода им Скот се трансформира в една от най-богатите дами в света, с четирипроцентов дял в компанията Amazon.

Плавателният съд на милиардера провокира остра дискусия още преди да бъде пуснат по вода предходната година, напомня изданието.

Пристанището Ротердам разгласи, че междинната част на 100-годишния мост Конингсхафен ще бъде отстранена, с цел да може суперяхтата да си проправи път към Северно море с голямата си мачта. Според известията, Джеф Безос е декларирал, че ще заплати за демонтирането и повторното създаване на моста, само че настояването му е било отхвърлено.

Местните поданици сътвориха петиция, която събра хиляди подписи и даже обявиха, че са подготвени да обстрелват яхтата с яйца по време на прекосяването й, в символ на митинг.

В отговор кметът на Ротердам съобщи, че не е поискано позволение и в последна сметка мачтите са били прикрепени надолу по течението на реката в пристанището на Ротердам. В последна сметка, тримачтовата яхта беше доставена в края на април и отплава от Нидерландия за Майорка през Гибралтар.

Към нея има и плаващ гараж на стойност 75 млн. $,  оборудван с хеликоптерна площадка, сбирка от моторни лодки и суперавтомобили, за всички транспортни потребности на Безос и годеницата му.

Самата яхта разполага с три палуби, басейн и голяма слънчева тераса. Интериорът е въодушевен от Eos - 305-футова яхта, благосъстоятелност на някогашния изпълнителен шеф на Fox Бари Дилър, чиято поддръжка коства 25 млн. $ годишно, добавя DailyMail.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР