Джътин Бийбър реши да докаже мъжеството си, като предизвика холивудския

...
Джътин Бийбър реши да докаже мъжеството си, като предизвика холивудския
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на бой в клетка

Джътин Бийбър реши да потвърди мъжеството си, като провокира холивудския артист Том Круз на пердах в клетка. Все още не е известна повода, заради която канадският поп реализатор желае да мери мощ със звездата от " Мисията невъзможна " на 8-ъгълния UFC кръг.

В обществената мрежа Туитър Бийбър пусна особено послание към 56-годишната звезда.

" Искам да предизвикам Том Круз на дуел. Том, в случай че не приемеш тази борба, значи си уплашен и в никакъв случай няма да го преживееш. Кой желае да поеме организацията? ", написа артистът.

Певецът означи в обявата си UFC (Ultimate Fighting Championship) президента Дана Уайт, като молба да уреди дуела.

Съобщението аргументи голямо онлайн неспокойствие, като накара потребителите да се зачудят дали екранният Итън Хънт е толкоз добър с юмруците и в действителния живот.

Бившият UFC първенец Конър Макгрегър незабавно се отзова на поста и разяснява, че в случай че Круз е задоволително мъж, персонално неговата компания ще бъде хазаин на срещата сред двете известни персони. Ирландският войник даже предлага идната борба да бъде с артистът Марк Уолбърг.

Том Круз още не е дал отговор на поканата, само че в случай че се съгласи, фактът, че самичък извършва рисковите и сложни каскади в продукциите, дава вяра на феновете му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР