Джъстнин Трюдо е един от най-известните политици в света. Канадският

...
Джъстнин Трюдо е един от най-известните политици в света. Канадският
Коментари Харесай

Премиерът на Канада – Джъстин Трюдо, се превърна в световна сензация

Джъстнин Трюдо е един от най-известните политици в света. Канадският министър председател доби известност още сега, в който бе определен за значимия държавен пост. Къде с политиките си, къде с външния си тип Трюдо постоянно съумява да притегли внимание. Не може да се отхвърли, че несъмнено е харесван от милиони дами по света.

Но не за жанр и мода ще ви разкажем в този момент, а за едно видео на Трюдо, което преди часове стана доста известно в мрежата. Вижте в канала във vbox7:

Канадският министър председател остана... безгласен 20 секунди по време на конференция.
               

A post shared by (@cnn) on Jun 3, 2020 at 9:53am PDT

Причината: Той бе запитан за държанието на президента Доналд Тръмп по време на всеобщите митинги в Щатите против расизма . Пътят на Тъмп единствено преди дни бе разчистен със сълзотворен газ, с цел да може той да театралничи с Библия пред черква. Тези негови дейности провокираха още повече публично неодобрение.

Световните организации означават, че Трюдо от много време внимава по какъв начин се изрича за Тръмп и се старае да не го подлага на критика, най-много това се дължи поради износа на артикули на Канада за Съединени американски щати, означават още редица издания.

Премиерът на Канада, който нормално дава отговор бързо на въпроси, обаче резервира много дълго и неловко безмълвие, когато бе запитан за държанието на американския президент и отправения от него апел за потребление на армията против стачкуващите.
               

A post shared by (@justinpjtrudeau) on Mar 18, 2020 at 10:57am PDT

Трюдо въпреки всичко съумя да каже, че канадците следят с смут какво се случва в Съединените щати, визирайки митингите против гибелта на Джордж Флойд, който почина при полицейски арест. 

" Време е хората да се обединят ", добави той, заобикаляйки да спомене непосредствено Тръмп, само че продължи: " Расизмът против чернокожите е действителен. Той е в Съединени американски щати, само че също в Канада и ние знаем, че хората се сблъскват всеки ден със систематична дискриминация, неумишлено предрешение ", сподели Трюдо.

" Ние в Канада също имаме работа за извършване ", съобщи още той.
               

A post shared by (@justinpjtrudeau) on Mar 16, 2020 at 3:26pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР