Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл - брак с възходи и падения

...
Джесика Бийл разказа за връзката си със съпруга си Джъстин
Коментари Харесай

Джесика Бийл разказа за връзката си със съпруга си Джъстин Тимбърлейк. Почти 10 години! По време на скорошно интервю за "Access Hollywood" Джесика Бийл сподели за връзката си с Джъстин Тимбърлейк. Двойката, която има две момчета - Силас (7 г.) и Финеас (2 г.), се ожени през октомври 2012 г. на пищна церемония в Пулия, Италия. И макар че като всяка връзка и двамата са имали "възходи и падения", 40-годишната майка признава, че в момента е "най-щастлива".

"Понякога имам чувството, че тези години са минали за един миг. А друг път си мисля: "О, Боже, 10 години са толкова много години в нечий живот", каза тя и призна, че е "много горда". Актрисата разказва и за различните изпитания, с които са се сблъскали като двойка. "Много се гордея с всичко, през което преминахме, и все още съм толкова щастлива и обичам живота си с него."

Двойката е преживяла и препрятствия. В края на 2019 г., по време на една малко пиянска вечер, Джъстин Тимбърлейк е бил сниман много близо до актрисата Алиша Уейнрайт , негова партньорка във филма "Палмър". След публикуването на тези снимки в таблоидите 38-годишният певец се извини публично на съпругата и семейството си.

"Преди няколко седмици направих сериозна грешка в преценката си. Но нека уточня: между мен и колежката ми не се е случило нищо. Тази вечер пих твърде много и съжалявам за поведението си. Трябваше да бъда по-внимателен. Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на моята прекрасна съпруга и на цялото ми семейство, че ги поставих в такава неудобна ситуация, и сега се фокусирам върху това да бъда най-добрият съпруг и баща, който мога да бъда", написа той в профила си в Instagram на 4 декември 2019 г. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР