Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все пак ще имат официална

...
Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все пак ще имат официална
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се готвят за втора сватба

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин въпреки всичко ще имат публична сватбена гала, само че не бързат с нея. Певецът и моделката подписаха брак през септември предходната година скрито от всички. Все отново това не е грандиозната женитба, която всеки очакваше за звезди от подобен сан.

Двамата просто подписаха документите, само че до празненство по този начин и не се стигна. Близки до двойката споделят, че въпреки всичко женитба ще има, само че това ще стане „ когато и двамата се почувстват подготвени за нея “.

В момента Бийбър се е фокусирал върху психическото си положение, а обичаната му е компактно до него. „ Сега най-важното за двамата е Джъстин да се оправи “. Изпълнителят се бори с меланхолия от февруари и постоянно споделя със своите почитатели какво се случва със здравето му.

През март написа пояснение за какво се отдръпва за малко от сцената. „ Фокусирам се да оправя някои дълбоки проблеми, които множеството от нас изпитват, с цел да бъда индивида, към който се стремя. Да запазя брака си и в бъдеще да бъда бащата, който желая да съм. “.

Все отново Бийбър показа фотография от звукозаписното студио, което даде вяра на почитателите му. Хейли от своя страна не се разделя със брачна половинка си. През февруари тя показа пред Vogue, че бракът не е единствено благополучие, а се изискват много старания.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР