Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сблъскаха с първия си

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сблъскаха с първия си ...

Първа семейна драма: Бийбър и Хейли се скараха.


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сблъскаха с първия си семеен проблем. Макар и младоженци, двамата изпитват същите емоции като обикновените хора. Кавгата между двамата се крие в това, че единият от тях иска да става родител, а другият предпочита още малко да се позабавлява без наследници.

Ясно е, че певецът е този, който няма търпение да бъде наречен „татко“. Неведнъж той е споделял, че иска да е млад баща. Вече след като е и официално женен, 24-годишната звезда мечтае за попълнение в семейството. Мечтата му явно не „звучи“ в синхрон с тази на 21-годишната Хейли, която поработи още малко на модния подиум.

Тя смята, че все още не е успяла да се сдобие с достатъчна слава и професията ѝ стои на преден план. Джъстин пък е уверен, че двамата ще са чудесни родители. Той иска да има много деца и действително мечтае това да стане колкото се може по-скоро.

„Те са женени, Бийбър е готов да създаде голямо семейство и да бъде щастлив“, заявил източник, близък до звездите пред HollywoodLife.com.

В живота си Бийбър е постигнал всичко – той е богат, знаменит и успешен. Вече е направил невероятна музикална кариера и е готов да се отдаде на личния си живот.

Затова пък Хейли тепърва прохожда в своята кариера и иска да натрупа опит преди да стане майка. Тя също иска да има деца и техен баща да е именно съпругът ѝ, но не е готова и да се раздели с хубавото си тяло след 9-месечна бременност.

Хейли Болдуин за съпруга си Бийбър: Той е невероятен

Бийбър и Хейли пропуснаха предбрачния договор

Джъстин в Канада с Хейли, нарича я съпруга

Източник: tialoto.bg