Джаро и Куката се завръщат на екран в шестия сезон

...
Джаро и Куката се завръщат на екран в шестия сезон
Коментари Харесай

Под прикритие си е паралелен свят на нашия свят, каза Мариан Вълев в ролята Куката

Джаро и Куката се завръщат на екран в шестия сезон на хитовия сериал на Българска национална телевизия " Под прикритие ".
Снимките ще стартират през лятото, а излъчването на новите 12 епизода по националната телевизия ще бъде следващата година.

Завладяващото в сюжета е,че ще видите Джаро и Куката в нова светлина.Съвсем скоро " Под прикритие " ще бъде един от първите български сериали, излъчени по HBO.

Хитовият сериал " Под прикритие " с шести сезон. Една от най-успешните продукции, публикувана към този момент в 180 страни, се завръща на екран. Снимките на сезона ще стартират през лятото, а новите 12 епизода на престъпния сериал ще бъдат излъчени следващата година. Съвсем скоро " Под прикритие " ще бъде един от първите български сериали, излъчени по HBO.

8 години след последния епизод е време за дълогоочакваното продължение - още по-вълнуващи подиуми, баланс сред полиция и престъпност, непредвидени обрати, динамичност и конспирация от началото до самия край. Новият сезон дава обещание да е най-мащабният от всички до момента.

В шести сезон обаче мафиотският необут Петър Туджаров още веднъж се връща на екран, тъй като има още какво да ни каже.

" Фактът, че съм тук, значи, че имам работа. А работата е точно епизоди, свързани с историята на бандата, по този начин да се каже, преди началото на " Под прикритие " ", сподели Михаил Билалов, в ролята на Петър Туджаров - Джаро.

" " Под прикритие " си е успореден свят на нашия свят. Ако за мен " Под прикритие " носи в характера си нещо, то е смелостта на създателите. Така, че ние ще продължаваме самоуверено и без боязън да описваме значими истории ", съобщи Мариан Вълев, в ролята на Росен Гацов - Куката.

Освен познати лица от бандата на Джаро, ще забележим и нови лица. Както и изцяло нов основен воин. В неговата роля влиза Юлиан Вергов.

" Нови забавни обрати, нови герои и някои доста забавни ходове, само че най-важното ще даде на фена страстта, която чакат от марката " Под прикритие " ", описа Виктор Божинов, режисьор на " Под прикритие ".

" Най-интересното, което ще забележим, е това, че ще има едно връщане обратно в предишното и всички, които умряха по този начин да се каже, са мъртви от старите сезони, ще можем да ги забележим в нова светлина ", изясни Димитър Митовски, основател на " Под прикритие ".

" Това е най-успешният сериал на Българска национална телевизия и най-любимия сериал в България. Много сме щастливи, че успяхме да го продължим. Очакваме още по-голям триумф с екипа, с който го сътворяваме и имам вяра, че българите най-сетне ще получат новия шести сезон на своя сериал ", сподели генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

" От 8 години хората по улиците ме стопират и споделят " Кво става, брат, къде ни отиде филмът? " Масово. Дължахме им го ", посочи Михаил Билалов.

Освен в София и покрайнините, сериалът, който сложи нови стандарти във филмопроизводството у нас, ще бъде сниман и по нашето Черноморие. Снимачен развой ще има и на местоположения отвън България - в Германия и Малта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР