Джаред Лето лансира своя линия козметични продукти, след като години

...
Джаред Лето лансира своя линия козметични продукти, след като години
Коментари Харесай

Джаред Лето дебютира с марка за красота и грижа за кожата Twentynine Palms

Джаред Лето стартира своя линия козметични артикули, откакто години наред хората питаха за неговите секрети за грижа за кожата. Името на марката е Twentynine Palms, а серията съдържа 11 продукта, предлагащи грижа за кожата, тялото и косата.

Актьорът споделя: " Никога не съм се интересувал същински от артикули за хубост. Но ме интересува концепцията да се грижим за себе си по допустимо най-естествения метод ”
 София провежда проява за Иран 20 окт 2022 | В София се провежда мирна проява за Иран под надслова „ Времето е пристигнало “  в събота – 22 октомври,...
На 50-годишнната звезда се приписва „ отключването ” на тайната на безконечната младост, защото кожата му без бръчки остава неразгадана тайнственост от години. Но Джарет към този момент е подготвен да показа тайните си, като пуска новата си марка за хубост.

 
               

Twentynine Palms все още се състои от 11 продукта за кожата, тялото и косата. И до момента в който артистът и фронтмен на твърди, че не е специалист по хубостта, типът му демонстрира, че определено знае по какъв начин да се грижи за себе си.

Джарет Лето е кръстил козметичната си линия на , който се намира до националния парк. А продуктите съдържат най-вече натурални и чисти съставки, като дестилат от опунция и каолин на прахуляк. Продуктите официално ще бъдат в продажба от 25 октомври.

Линията наподобява царствено в наситено виолетово стъкло, алуминий и пластмасова опаковка, като опаковките са предопределени за презареждане. Първите артикули, които ще бъдат пуснати на пазара, са околоочен крем за 97 $ с дестилат от опунция, детоксикираща маска с каолинова пудра и ексфолиращ разтвор.

Twentynine Palms все още предлага грижа за кожата, а проектите за уголемение плануват и продукти за тяло, за коса, както и аромати. Лето също има проекти за артикули за дома, дизайн, уелнес и други

 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР