Джаред Доналдсън ще бъде следващият съперник на Григор Димитров на

...
Джаред Доналдсън ще бъде следващият съперник на Григор Димитров на
Коментари Харесай

Джаред Доналдсън е следващият съперник на Григор в Париж

Джаред Доналдсън ще бъде идващият противник на Григор Димитров на " Ролан Гарос ". Американецът завоюва оспорвана петсетова борба с чилиеца Николас Джари - 6:3, 4:6, 3:6, 6:3, 6:4 за 2 часа и 52 минути игра.

Това ще бъде първи двубой сред двамата на равнище АТР или " Голям шлем ", а представителят на Съединени американски щати в кариерата си няма купа от международния тур, като само през 2015-а е печелил " Чалънджър " в Хаваи.

Срещу Джари, Доналдсън наниза 11 аса при едвам 47-процентова успеваемост на първия си сервис, като сграбчи 76% от точките при влезнало свое първо подаване и 59% от тези на второ. Доналдсън осъществя 33 аса и направи 23 непредизвикани неточности, до момента в който Джари като агресор в дуела се регистрира с 50 печеливши удара, само че и 53 сбъркани.

Има възможност Димитров и Доналдсън да се изправят един против различен в сряда, а в случай че преодолее и този си съперник, българинът ще отбрани 90-те точки от 2017 година, когато игра трети кръг и отпадна от Пабло Кареньо-Буста.

 Григор Димитров: Усетих поддръжката, видях доста български флагове
Григор: Усетих поддръжката, видях доста български флагове

" Няма място да мисля отрицателно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР