Джаред Доналдсън е от новата вълна в американския тенис. През

...
Джаред Доналдсън е от новата вълна в американския тенис. През
Коментари Харесай

Кой е Джаред Доналдсън?

Джаред Доналдсън е от новата вълна в американския тенис. През март в Акапулко той доближи до полуфинал на шампионата от ATP в Акапулко (Мексико). Това му донесе рекордно 48-мо място в в международната класация. В момента той е с 9 позиции по-надолу.


" Ролан Гарос " 2018 се свежда до борба Рафаел Надал против останалите

Григор Димитров е измежду любимците на букмейкърите

През 2018 година Доналдсън има 10 победи и 13 загуби. След февруари той няма повече от две победи на един шампионат.

Миналата седмица Джаред игра в Женева, където отстъпи във втория кръг от намиращия се в слаба форма Стан Вавринка.

Най-големият му триумф е четвъртфинал в Синсинати през предходната година. Същият шампионат, донесъл първа купа от категория " Мастърс " 1000 на Григор Димитров.

Доналдсън се интересува от правенето на огромни пари. От дребен, под въздействието на татко си, взе участие в борсови интервенции. Той е артикул на американската фантазия. През целия си живот е академик, че може да реализира, това което пожелае.

Джаред се възхищава от Мохамед Али и Джордж Вашингтон. Той ще смята кариерата си за сполучлива, в случай че остане с възприятието, че всеки ден е давал всичко от себе си на корта.

Мачът Григор Димитров - Джаред Доналдсън ще се играе в сряда и най-вероятно ще бъде плануван за корт " Филип Шатрие ". Григор към този момент игра там с Мохамед Сауат. При победа той ще реализира триумф №50 в шампионат от Големия шлем. Двамата още не са се срещали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР