Джанлука Ваки, по-известен като Танцуващият милионер, получи тежък удар от

...
Джанлука Ваки, по-известен като Танцуващият милионер, получи тежък удар от
Коментари Харесай

Танцуващият милионер Джанлука Ваки е съсипан, понесе тежък удар

Джанлука Ваки, по-известен като " Танцуващият милионер ", получи тежък удар от италианските управляващи. Ваки, който има 22,6 млн. почитатели в Инстаграм и над 50 милиона фена общо в обществените мрежи, се е оказал със запориран градеж в Сардиния. Властите не позволяват да продължи градежа на сериозна вила за 15 млн. евро.

Новият парцел на Ваки в богаташкия курорт Порто Черво на Изумруденото крайбрежие трябваше да е приключен това лято. Но управляващите от Темпио Паузания и Олбия са сложили имението под запор, поради нередности в строителството му, като се има поради, че се намира в предпазена зона.

В парка към вилата с повърхност 1200 кв.м. и 15 спални има и дискотека, корт за падел, няколко тераси.
                             

Според локалните медии, градежът е бил под наблюдаване от управляващите от много време, а през март е имало заповед за събарянето на 400 кв.м. застроена повърхност от вилата, които не се вписвали в истинския план, написа " Факти ".

Танцуващият милионер има много парцели - къщи и вили в Италия с 4800 кв.м. повърхност със зона за сафари, спа и замък на спорта.
                             

55-годишният предприемач от Болоня е роден в богато семейство. Но съумява да натрупа много повече пари, от тези, които е оставил татко му...

Ваки се дами късно. През 2018 година се среща с венецуелката Шарон Фонсека, модел и актриса, с 26 години по-млада от него. Имат дъщеричка, която също постоянно участва във видеата им в обществените мрежи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР