Джакузи в луксозен хотелски комплекс Беркут в Брестник засмука 4-годишно

...
Джакузи в луксозен хотелски комплекс Беркут в Брестник засмука 4-годишно
Коментари Харесай

Джакузи засмука дете в басейн

Джакузи в първокласен хотелски комплекс Беркут в Брестник засмука 4-годишно дете. Това описа обезпокоената майка пред кореспондент на TrafficNews.bg.

Инцидентът е станал на 22 септември. Семейството пристигнало в хотела за трите почивни дни. Веднага откакто се настанили в хотелската част, слезли в СПА центъра.

„ На влизане категорично прочетох правилника за прилагане на оборудванията. Там на никое място не беше упоменато, че е неразрешено за деца. Единственото беше указано, че деца до 14-годишна възраст не се позволяват без компаньон. Влезнахме вътре и децата желаеха да отидат в джакузито, тъй като водата беше по-топла от тази на басейна. Вътре имаше единствено деца, а родителите стояхме директно до джакузито,т.е. имаше непрестанен наставнически контрол”, споделя майката на малчугана.



Докато хлапетата играели в джакузито, внезапно детето на пловдивчанката почнало да крещи. Родителите незабавно се притекли на помощ.

„ Отне ни няколко минути да го отскубнем”, добавя майката.

Когато съумява да измъкне детето си, тя видяла, че върху една от помпите няма решетка.

Детето незабавно било отведено в болница. За благополучие няма доста съществени контузии, които да постановат оперативно лекуване.

Родителите се обърнали към управлението на хотелският комплекс. От диалога им е станало ясно, че индивидът, отговарящ за поддръжката на оборудването, е знаел за казуса. Въпреки това, нова решетка не е била поставена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР