ДЖАКАРТА, Индонезия (AP) — Главният изпълнителен директор на Apple Тим

...
ДЖАКАРТА, Индонезия (AP) — Главният изпълнителен директор на Apple Тим
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Apple казва, че компанията „разглежда“ производството в Индонезия

ДЖАКАРТА, Индонезия (AP) — Главният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук сподели, че компанията „ преглежда “ производството в Индонезия, до момента в който се среща с президента на Индонезия Джоко Видодо в сряда.

„ Говорихме за желанието на президента да види произвеждане в страната и това е нещо, на което ще се погрижим “, сподели Кук пред кореспонденти след срещата.

Администрацията на Уидодо работи в продължение на години, с цел да докара производството в страната, с цел да задвижи икономическото развиване, до момента в който Apple се стреми да диверсифицира веригите си за доставки надалеч от Китай, където се сглобяват множеството от нейните смарт телефони и таблети.

Компанията стартира да реалокира част от производството си в страни като Виетнам и неотдавна Индия, откакто спиранията за битка с COVID-19 в Китай неведнъж прекъсваха доставките на компанията.

„ Мисля, че опциите за вложение в Индонезия са безкрайни. Мисля, че има доста страхотни места за вложение и ние влагаме. Вярваме в стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР