Djaikovski и S.A.R.S. пристигат за Love CHange Music Festival на

...
Djaikovski и S.A.R.S. пристигат за Love CHange Music Festival на
Коментари Харесай

Djaikovski и S.A.R.S. пристигат за фестивал в Ловеч

Djaikovski и S.A.R.S. идват за Love CHange Music Festival на 3 септември в Ловеч. Моrcheeba в автентичен състав и The Sweet Life Society откриват събитието на 2 септември на сцена в някогашната казарма. Билетите влизат в продажба през днешния ден /20 юни/ в системата на eventim.bg, оповестяват от Община Ловеч.

Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената ще се качи електронният гуру от Македония - Djaikovski с тайфа онлайн и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок тайфа - S.A.R.S., добре позната и обичана от почитателите у нас.

Вече е известна и цялостната музикална стратегия на събитието. Наред с интернационалните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и актьори - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър "Ловеч ", No Project Band.

Цената на билетите за първия ден е 30 лв., за втория - 25 лв., а груповият билет за двата дни е 40 лв.. Ако билетите бъдат закупени в деня на събитието, се оскъпяват с по 5 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР