Дизайнерката Мигнела Каканашева, по-известна като Мегз, продължава да изненадва своите

...
Дизайнерката Мигнела Каканашева, по-известна като Мегз, продължава да изненадва своите
Коментари Харесай

Мегз като Клеопатра - потопи се във вана с мляко

Дизайнерката Мигнела Каканашева, по-известна като Мегз, продължава да изненадва своите почитатели с ритуалите си за усилване на женската сила.

Вчера, когато бе първото пълнолуние за 2021 година, тя реши да тръгне по стъпките на Клеопатра и се потопи във вана, цялостна с прясно мляко и рози.

Разбира се, всичко това бе запечатано от обектива, а малко по-късно тя разгласява кадър от процедурата в мрежата, допълнен от типичните за нея дълги текстове и излияния.

" Засилване на женската сила - вана с мляко на пълнолуние е мощна техника за закъснение процеса на стареене и освобождение от всички товари и нефункциониращи мисловни модели, които ни карат да изглеждаме застарени или похабени. Млякото подхранва горния пласт на кожата и я прави необикновено мека и витална като на бебе.

Днес ще следим първото пълнолуние за 2021. Луната е в Лъв и през днешния ден по-силно от всеки път може да заредим женската си сила в ролята КРАЛИЦА. Кралицата е онази част от женската ни същина, която най-силно задейства инстинкта на мъжа да ловува. Тя е високо, недостъпна, лъскава, мощна и мъжете повече от всичко се притеглят от величествеността в тази ни женска същина. За да развиете тази част от женската си сила би трябвало да се освободите от погрешно работещите мисловни модели във вас, които не ви разрешават да усетите това женско великолепие.

Ето четири потребни мантри за одобряване на тази ни женска роля:
- Освобождавам се от всичко, което ме принизява, унижава и отслабва силата ми.
- В сърцето си чувствам непорочност, лекост и наслада.
- Изпълнявам задачата си с ентусиазъм и убеденост.
- Да бъда себе си е мое висше право!

Днес потребни практики са взимане на вана или дълъг душ, които да отмият всички неща, от които желаеме да се освободим. Да си запалителен свещи. Също - в случай че използваме кристали или обичаме потребни, билки или цветя да ги прибавим и подредим в красива атмосфера към нас. Да напишем на лист от какво желаеме да се освободим, а след това да изгорим листа и да се освободим психически от товара, който ни е пречел ",пише Каканашева.

Междувременно, преди няколко дни Мегз за следващ път скандализира със своите дейности. Първоначално тя се оплака във Фейсбук, че лифтът за “Седемте Рилски Езера” не е работел поради мощен вятър, само че добави, че неините " правилни другари там " са я качили с шейна, с цел да може да направи своите практики за възобновяване на женската сила.

Последва издание на няколко фрагмента, от които се вижда, че въпросните способи тя извършва единствено по бански измежду минусовите температури и снега.

Потребители в мрежата, обаче не пропуснаха да виждат, че изкачвайки Седемте Рилски езера, русокоската е с прическа, грим, палто и облекло, което сигурно не е уместно за планина, а по-скоро за дискотека.

Всичко стартира през месец октовмри 2020 година, когато Каканашева прекара 2 дни в безмълвна медитация на Рилските езера и по съответно на езерото “Окото”, което е на 2440м надморска височина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР