Дизайнерката Меглена Каканашева продължава да мълчи за присъдата, която получи

...
Дизайнерката Меглена Каканашева продължава да мълчи за присъдата, която получи
Коментари Харесай

Защо Мегз мълчи за присъдата си?

Дизайнерката Меглена Каканашева продължава да мълчи за присъдата, която получи за кражба. Въпреки че Мегз написа втора публикация, а също така имаше присъединяване с ревю в Софийската седмица на модата, тя не обелва и дума за това, че е наказана на две години условно като подстрекател към отнемане.



Мегз, която отхвърляше всичко, се е признала за отговорна и е сключила съглашение с прокуратурата, с което получава две години условна присъда с 4 години изпитателен период. Решението е дефинитивно. До присъдата се стигна, откакто Каканашева разгласи за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350 ". Съдът е открил, че дизайнерката съзнателно е склонила приятеля си Румен Рончев и братовчед си Антон Лесов да присвоят лекия автомобила в град Раковски през 2018-та.

Стойността на колата е 98586 лв. и е благосъстоятелност на софийска лизингова компания. След изгубването на джипа Мегз спряла да заплаща вноските. Криминалисти обаче откриха елементи от автомобила в парцела на гаджето на дизайнерката. Тогава стана ясно, че Каканашева е излъгала за кражбата и е забъркана дружно с Рончев и Лесов в застрахователна машинация.

Заедно с Каканашева е наказан приятелят ѝ Румен Рончев. Той бе упрекнат за това, че подтикнат от дизайнерката, дружно с братовчед ѝ Антон Лесов, са присвоили колата. Рончев е наказан и за други три обири: два спойлера, различен "Мерцедес ", както и 120 бутилки уиски на обща стойност 7409 лева Присъдата на Рончев също е условна – 3 години с 5 изпитателен период. Лесов получава 2,5 години условно с 5 изпитателен период. В същото време по отношение на Каканашева се води досъдебно произвеждане в прокуратурата, обвързвано с злополуката провокирана от самата нея и това може би е една от аргументите брадърката да мълчи за присъдата си.

Дизайнерката не спряла на знак „ Стоп” и лишила преимуществото на лек автомобил „ Хонда “ в град Раковски. По данни на Министерство на вътрешните работи, 71-годишна жена е потърпевша при конфликта. Според държавното обвиняване Каканашева е провокирала случая, като не е спряла на знак СТОП, лишила е преимуществото на другата кола и по този начин е последвал конфликта. С дейностите си зад кормилото Мегз е предизвикала междинна телесна щета на пътничка в ударената кола. Освен всичко това, по време на произшествието, дизайнерката е била без брошура, отнета й от КАТ.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР