Дизайнерката Габриела Тафин дьо Живанши и търговецът на петрол Уго

...
Дизайнерката Габриела Тафин дьо Живанши и търговецът на петрол Уго
Коментари Харесай

Габриела дьо Живанши се омъжи с рокля на семейната марка на скалите в Капри

Дизайнерката Габриела Тафин дьо Живанши и търговецът на нефт Уго дьо Малман си споделиха "Да " на красива гала на остров Капри. Наследничата на известната фешън марка е облечена с рокля от висшата мода на марката, за която тя е желала да показва персоналния й жанр, само че и са е в унисон с острова.

"Имайки поради това, споделих с екипа на Givenchy няколко вдъхновяващи изображения и те схванаха същността на това, което желаех. Направиха нещо в действителност неповторимо ", споделя тя за Vogue.

Роклята е с сантиментална визия, дантелени цветя, сърцевидно деколте и ръкави, които падат по раменете.

"Откакто се помня, постоянно съм си представяла, че в сватбения си ден ще нося Givenchy ", споделя тя. "Знам, че това е, което моят прародител Юбер би желал, и се усещах доста сантиментално, че го уважавам по този метод. " - споделя наследничката.

Булката е упорствала гримът й да е оптимално натурален. Бижутата са били лимитирани до семпли обеци със сини сапфири.

Самата тя е дизайнерка на бижута и се чака скоро да пусне първата си сбирка.

Двамата са се срещнали на празненство на техен другар в Ню Йорк. Уго гостувал отвън града, а Габриела таман се била преместила същия ден. Тя се колебаела дали да остане у дома и да разопакова багажа си, или да отиде на празненството.

"За благополучие, захвърлих всички отговорности и отидох на празненството, където с Уго прекарахме нощта в диалози ", споделя тя. "Когато си потеглих, не бях сигурна дали в миналото ще се забележим още веднъж ".
Двамата стартират да поддържат връзка, която става и сантиментална. Уго провежда изненадващо бягство през уикенда за двамата, като води Габриела на летището, без да й споделя къде отиват.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР