Дияна Стефанович, майка на Хариет Стефанович - едно от загиналите

...
Дияна Стефанович, майка на Хариет Стефанович - едно от загиналите
Коментари Харесай

Майката на едно от загиналите момичета за Семерджиев: Масов убиец, камикадзе!

Дияна Стефанович, майка на Хариет Стефанович - едно от починалите девойки в жестоката злополука в София описа пред Българска национална телевизия за ужасяващия случай от нейна позиция. 

" По принцип трябваше да пресече и слезе от тролей 7. Аз си приказвах с нея, до момента в който беше в тролея. И като слезе. Трябваше да пресече и да отиде на на спирката на автобус 94 и да се прибере в " Дианабад ". Казах: мамо, затварям ти, с цел да пресечеш умерено. Не знам къде тъкмо е била. И аз желая да знам какво се е случило ".

" Беше на 22. Тъкмо щеше да стартира работа в един супермаркет. 20 минути по-късно я чаках, когато дойде на спирката. Тя, като тръгне нанякъде, и ми споделя. Дава ми на всяка крачка пояснение ", споделя още дамата. 

Тя споделя и по какъв начин е схванала, че щерка й е измежду жертвите. " Звъня, не ми подвига телефона и като не ми се обади... Сутринта рано чух по новините, че е имало подобен случай на кръстовището, където тя беше тъкмо вечерта. Надявах се при другарка да е отишла на посетители, но ѝ дадох торби за пазар. Телефонът ѝ се изключи в един миг. Нямаше никаква връзка.

На въпрос какво би споделила на Семерджиев тя дава отговор: " Не знам. Може би бих му споделила, че е всеобщ палач. Като камикадзе е. Да! Той няма жалост към себе си, щом употребява опиати и не мисли, че той самият, самият е в колата и може да загине, когато кара с такава скорост и не му пука за живота на другите хора. Можеше да нахлуе и в детска градина, да унищожи доста деца. Не единствено 2-3 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР