Дивна е взела окончателно и изненадващо решение да сложи край

...
Дивна е взела окончателно и изненадващо решение да сложи край
Коментари Харесай

Дивна слага край на кариерата заради катастрофата

Дивна е взела дефинитивно и изненадващо решение да постави завършек на музикалната си кариера, научи „ Галерия “. След тежката злополука, Дивна изпадна в меланхолия и въпреки към този момент да се съвзема, е безапелационна, че няма да се върне на сцената. 21-годишната русенка съвсем не излизала от къщи и считала, че всички я упрекват за случая. „ Постоянно чете отрицателни мнения за себе си в интернет. Разви уплаха и се опасява, че в случай че излезе от вкъщи си, ще бъде нападната от злобари “, описват нейни близки.

Дивна била уверена, че след случая не е останал нито един неин почитател, макар високата известност, която доби още на 11 години. „ Няма да се върна на сцената “, безапелационна била младата певица пред продуцентите си. Плановете на надарената изпълнителка били да се преквалифицира и да се отдаде на учението, което около музиката бе оставила на назад във времето.

„ Аз не я осъждам, аз съм й дала прошка и съм й го споделила. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се трансформират след подобен случай. Тя беше от околните ми приятелки “, описа неотдавна Кристин в изявление. Моделката през днешния ден се усеща доста по-добре, а единствено преди дни захвърли и патериците. Въпреки това, възобновяване й ще продължи още дълго.

Кристин е преодоляла и уплахите от автоматизирани порти и коли. Дори неотдавна си направи клипче по какъв начин се вози в колата на своя другарка. Вече на задната седалка…
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР