Дивите бобри са открити в резерват за защита на дивите

...
Дивите бобри са открити в резерват за защита на дивите
Коментари Харесай

Мистерия като диви бобри, намерени в резерват на фона на опасения, че са били освободени незаконно

Дивите бобри са открити в резерват за отбрана на дивите животни, само че никой не знае по какъв начин са попаднали там - и може да са били освободени нелегално.

Животните бяха открити в естествения резерват Корнуол Хелман Тор, на Бодмин Мур, след наблюдаване, обявено на благотворителната организация от член на обществеността. Cornwall Wildlife Trust удостовери съществуването на най-малко един бобър в Хелман Тор, най-големият естествен резерват на благотворителната организация.

След наблюдаване, обявено от член на обществеността, деликатно изследване на мястото, в това число с потреблението на клопки за камери за диви животни, е подхванато, с цел да се удостовери, че животните участват. Тръстът споделя, че поради степента на активността, която към този момент е в ход в региона, може да има повече от един. Въпреки че е допустимо бобрите да са пристигнали посредством естествено разпространяване, Cornwall Wildlife Trust има вяра, че е по-вероятно това да е нелицензирано освобождение от незнайна трета страна.

Шерил Мариот, директ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР