Диви кашмирски кози са били забелязани да се разхождат съвсем

...
Диви кашмирски кози са били забелязани да се разхождат съвсем
Коментари Харесай

Кози тръгнаха свободно из опразнени заради коронавируса уелски улици

Диви кашмирски кози са били видяни да се разхождат напълно свободно по улиците на уелския град Ландидно, където хрупат шубраци и цветята в градините на хората, написа английското издание London Evening Standard, съобщи " Фокус ". 
Дивите кози са нормална панорама в Уелс, само че не по улиците, а по възвишенията на околните хълмове Грейт Орм и могат да бъдат видяни покрай обитаемоте места само в доста неприятно време.
Но при толкоз малко хора по улиците на фона на пандемията от ковид, някои считат, че козите са любопитни къде са изчезнали всички.
" Козите са любопитни и мисля, че се чудят какво се случва, както всички други ", споделя Керъл Маруби от локалния общински съвет.
" Има доста малко гости горе (в хълмовете, които по принцип са туристическа дестинация - бел.ред.), по тази причина стадата идват надолу. Наоколо няма съвсем никого, по тази причина несъмнено са решили, че могат да се настанят тук ".
Маруби прибавя, че хората в града нямат срещу новите гости - стадо от към 120 кози - които жителите считат за " гратис развлечение ".
Андрю Стюърт, един от жителите на града, снимал козите, които свободно се разхождат по улиците и даже по дуварите в града.
Много диви животни се завърнаха и по други европейски градове - за тях може да прочетете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР