Дивата на поп фолка Преслава ще нажежи до червено страстите

...
Дивата на поп фолка Преслава ще нажежи до червено страстите
Коментари Харесай

Ексклузивно! Преслава ще вдигне Студентски град на крак в Club 33

Дивата на поп фолка Преслава ще нажежи до алено пристрастеностите в Club 33 на 11 април, когато ще се раздаде на макс със златни шлагери и най-новите части от репертоара си, научи наш кореспондент. Притежателите на студентска брошура ще отбележат “малката събота ” (както е по-известен четвъртъкът) с вход свободен и литри класни напитки.

 

Три дни по-рано, още в понеделник (8 април), на сцената на Club 33 ще изгрее младата фолк сензация Десита, която единствено преди дни пусна новата си ария, изпята в памет на огромната й обич - трагично починалият Денис Теофиков. По време на присъединяване й почитателите ще могат да си поръчат марков алкохол на половин цена, с цел да бъде празненството още по-горещо.

 

50% понижение на огнените напитки ще има също по този начин във вторник, 9 април, когато Club 33 ще се пръска по шевовете под звуците на балканско студентско празненство, както и на идващия ден, очакван за обичаната на младата аудитория Techno Trap Chalga. Петъкът и съботата обичайно са планувани за мощно диджей празненство, което ще трансформира обичаното на фолк фанатиците заведение в най-горещата точка на нощна София.

 

Желаещите да станат част от безкрайния ваучър в Club 33 могат да резервират места на тел. +359 877 333 033, или на място в дискотеката в Студентски град, ул. “Атанас Манчев ” 1.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР