В ЕЗА е отразено, че той е с влязла в

...
В ЕЗА е отразено, че той е с влязла в
Коментари Харесай

Варненският съд отказа да предаде на Франция Алдин, обвинен в сводничество


В ЕЗА е отразено, че той е с влезнала в действие присъда от 12.03.2013 година и следва да изтърпи наказване 4 години " отнемане от независимост “ за закононарушения по пет разпореждания от Наказателния кодекс на Франция. Обвиненията против Алдин Х. са, че през интервала  от 2005г. до февруари 2007г. се е занимавал с тежка форма на сводничество с доста съучастници с многочислени жертви принуждавани на проституират, за трафик на хора и разпределение на приходите от незаконната активност. Деянието е наказуемо и съгласно българското законодателство и се санкционира с отнемане от независимост от две до осем години и санкция от три хиляди до дванадесет хиляди лв..

Пред съда подсъдимият Алдин Х. съобщи предпочитание да изтърпи наложеното му наказване у нас и да не бъде излъчен на френските управляващи.

Съдебният състав като взе поради събитията, че присъдата е влезнала в законна мощ, лицето е български жител, живее непрекъснато във Варна и прави категорично искане за изтърпяване на наложеното му наказване в България реши, че настояването на Алдин Х.  е основателно. Окръжен съд – Варна одобри да приведе в осъществяване посредством Варненска окръжна прокуратура, наказването " отнемане от независимост " за период от 4 по отношение на лицето по присъдата на Окръжен съд – Марсилия.

Решението предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР