Димитър Л. е привлечен като обвиняем за това, че в

...
Димитър Л. е привлечен като обвиняем за това, че в
Коментари Харесай

Решетки за изпечения крадец Димитър, вилнял в Бургас! Вижте какво е отмъкнал


Димитър Л. е притеглен като обвинен за това, че в интервала от 07.01.2019 година до 06.02.2019 година, в Бургас, действайки в изискванията на рисков рецидив и на продължавано закононарушение, посредством разваляне на бариера – строшаване на патрон и входна врата, лишил непознати движими движимости – преносим компютър, тв приемник, часовници, златни украшения, парични суми, всички на обща стойност 4 947, 22 лева (4 хиляди 947 лева.) от владението на разнообразни лица, без тяхно единодушие и с желание незаконно да ги присвои. Престъплението се явява тежко по смисъла на закона, за което е планувано наказване " Лишаване от независимост “ от 3 до 15 години.

Според правосъдната инстанция, на този стадий от досъдебното произвеждане, може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е осъществил закононарушението, за което е притеглен. За съда е налице действителна заплаха Димитър Л. да се укрие от органите на следствието и да осуети осъществяването на възможна неоправдателна присъда, в случай че не бъде арестуван. Районен съд – Бургас счете, " че не са налице в действителност данни, които да сочат съществуването на действителна заплаха обвиненият да извърши друго закононарушение. Независимо от това, тази заплаха се извежда от наредбата на член 63, алинея 1, т. 1 и т. 2 от Наказателно-процесуален кодекс, предвиждаща нереална социална заплаха за действията, осъществени при изискванията на повторност или рисков рецидив, както и за лица, привлечени като обвинени за тежко съзнателно закононарушение, които са осъждани за друго тежко съзнателно закононарушение “. Димитър Л. е с извънредно обременена правосъдна биография, правил е закононарушения срещу собствеността. Престъплението, за което е притеглен като обвинен е осъществено при изискванията на рисков рецидив и на повторност. " Така посочените данни обосновават високата социална заплаха на действието и на обвинения като персона “, споделя още в претекстовете си Районен съд – Бургас, което от своя страна обосновава съществуването на действителна заплаха Димитър Л. да се укрие или да извърши закононарушение.

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред въззивна инстанция в тридневен период.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР