Див екшън се разигра късно снощи на кръстовището на подземната

...
Див екшън се разигра късно снощи на кръстовището на подземната
Коментари Харесай

Пешеходци скочиха на шофьорка на такси, щяла да ги блъсне, докато пресичат на червено

Див екшън се разигра късно нощес на кръстовището на подземната улица - и ул. "Христо Ботев ". Двама пешеходци - мъж и жена на междинна възраст, скочиха на шофьорка на такси, която за малко не ги блъснала, до момента в който пресичат на алено. Това оповестява четец на Флагман.бг, който е станал свидетел на грозната сцена.
"Около 20 часа, до момента в който чаках рейса на спирката на НХК, чух викове и настана огромна блъсканица. Първоначално си помислихме, че е блъснат пешеходец, тъй като таксито спря по средата на пътя - на ул. "Христо Ботев " в посока гарата. После разбрахме, че двама пешеходци пресичали на алено, когато шофьорката на жълтата кола за малко не ги блъснала. Тя спряла последния миг и съумяла да предотврати тежък случай. Тогава обаче мъжът стана доста нападателен, почна да рита по колата и да псува шофьорката ", споделя пред Флагман.бг свидетел.
Водачката не можала да преглътне обидите и слязла от автомобила да се изяснява на двамата пешеходци и че не виновността е нейна. Агресивният мъж обаче още повече буен и почнал да блъска шофьорката на таксито.
"Добре, че в близост имаше доста хора и съумяха да реагират, в противоположен случай пешеходецът щеше да пребие дамата грубо, която откакто ги усмириха, се качи в колата и потегли в посока гарата ", изяснява индивидът.
Целият екшън траял единствено няколко минути, само че предизвикал съществено запушване на натовареното кръстовище.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР