Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи глоби

...
Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи глоби
Коментари Харесай

700 лева глоби след поредния кръг в НБЛ

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи санкции в общ размер на 700 лв. след изиграването на мачовете от 22-рия кръг на шампионата. Наказаните финансово отбори са два - А1 Академик София и Черно море Тича Варна.

Ето и решенията на ДАС:

1. Налага на БК А1 Академик София санкция в размер на 200 лв. на съображение член 40, т. 4 от ДАП на НБЛ за неизправни измервателни уреди.

2. Налага на Милен Дудев, играч с No 30 от тима на БК Академик София, санкция в размер на 200 (двеста) лв. на съображение член 34, алинея 1 по отношение на алинея 3 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушаване.

3. Налага на Пламен Алексиев, играч с No 4 от тима на БК Черно море Тича, санкция в размер на 200 (двеста) лв. на съображение член 34, алинея 1 по отношение на алинея 3 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушаване.

4. Налага на Галин Стоянов, треньор на БК Черно море Тича, санкция в размер на 100 (сто) лв. на съображение член 35, алинея 1 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушаване. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР