Дисни и Пиксар не спират да ни изненадва с все

...
Дисни и Пиксар не спират да ни изненадва с все
Коментари Харесай

Двама братя елфи, един вълшебен подарък и много приключения в „Напред“ (ВИДЕО)

Дисни и Пиксар не стопират да ни изненадва с все по-шантави сюжети и откриване на светове, които даже най-развинтената фикция не може да сътвори.

„ Напред “ е извънредно цветната и новаторска продукция, с която основателите на Университет на таласъми са решили безусловно да ни потопи в една нова действителност, в която кентаврите боядисват стени, дребни, симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а по този начин обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

В новия филмов откъс на „ Напред “ ставаме очевидци на бурната младост на основните герои – братя елфи, които са подготвени да изпитат характера и волята си до краен лимит.

И двамата към този момент са навършили 16 години и е време да получат скъп подарък, наследен от татко им - скиптър с изключителни вълшебен сили, с който биха могли да го върнат към живота.

Ще разполагат обаче единствено с 24 часа, с цел да подхващат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в невероятния подарък.

Дали фантазията им най-малко за малко, най-малко за последно, да видят отново обичания си татко и какво ще се случи в най-ексцентричната действителност, която сте виждали? Ще разберем през март 2020 година в кината на 2D и 3D.

Режисьор и сценарист на „ Напред “ е Дан Сканлън, а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои и зад „ Университет за таласъми “. Музиката е на Джеф Дана и Михаел Дана.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР