Disney току-що пуснаха вълшебен трейлър на новия филм за Мери

...
Disney току-що пуснаха вълшебен трейлър на новия филм за Мери
Коментари Харесай

Трейлърът на новата Мери Попинз е вълшебство

Disney преди малко пуснаха магически филмов откъс на новия филм за Мери Попинз, в ролята на която ще забележим Емили Блънт. Каква трансформация – от „ Сикарио “ до „ Мери Попинз “, тази жена е неповторима. А за трейлъра четох, че би трябвало да се пуска всеки понеделник на хората, с цел да им минава работният ден по-леко.

Разбира се, незабавно се пипвам за последното и ви го демонстрирам, нищо че сме в средата на седмицата.



Подробностите, които знаем, са, че Disney са събрали дружно Лин-Мануел Миранда, Мерил Стрийп (къде без нея, ще изиграе братовчедката на Попинз, Топси), Анджела Лансбъри,, както и Бен Уишау и Емили Мортимър като порасналите деца на семейство Банкс.

Както се и чака, филмовият откъс е чудна магия, в която има танц, ария, красиви костюми... въобще всичко, което ни е нужно в този момент.

Сценарият е на Дейвид Магий, песните и саундтракът са творби на Марк Шейнман и Скот Уитман. Филмът ще е по кината сред празниците. Пожелавам си доста сняг и романтика тогава, тъй като премиерата е на 28 декември.

Действието в „ Мери Попинз се завръща “ се развива към 20 години след събитията в истинския филм от 1964 година Тук Майкъл и Джейн са пораснали, Майкъл има три деца, само че брачната половинка му е умряла и той е в меланхолия. Тогава на посетители идва Мери Попинз, с цел да помогне на фамилията да превъзмогне загубата и да открие още веднъж насладата от живота. 

За Емили Блънт споделят, че е получила персонална благословия от Джули Андрюс, „ същинската “ Мери Попинз. Аз персонално нямам никакви подозрения, че това ще е един от най-красивите филми на годината.  



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР