Дискриминацията срещу мен заради филмите Дякон Левски“ и Ботев“ и

...
Дискриминацията срещу мен заради филмите Дякон Левски“ и Ботев“ и
Коментари Харесай

Максим Генчев бяга в Русия

„ Дискриминацията против мен поради филмите „ Дякон Левски “ и „ Ботев “ и блокираният от Българска национална телевизия законно извоюван план „ 1349 “ отдаден на цар Александър, дефинирам като политизирана демонстрация на фашизъм!
 

Имам два разновидността: политическо леговище в страна отвън Европейски Съюз, досещате се коя, или „ бежанец “ в личната си татковина! “, изригна в обществената мрежа Максим Генчев.

Бившият кадър на пазарджишкия спектакъл отнесе доста рецензии в медиите и хейт в обществените мрежи поради лентата си за Христо Ботев.

Преди няколко месеца артистът режисьор се включи в тежък пояснителен режим с шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, който разгласи че националната медия няма задоволително пари в бюджета си за кино лентата на Генчев „ 1349 “. Политическа нотка в абсурда вкара и обявеното присъединяване на дъщерята на президента - Дарина Радева в основната роля.

 

" Замесиха това дете с политическа цел. Сякаш президента ще ми помогне с 280 000 лева от Българска национална телевизия! Това просто е неуместно, не е даже нелепост, това е агитация, че аз не трябва да върша филми “ възмути се пред „ България Днес “ Генчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР