Дирекция Вътрешна сигурност на МВР е инициатор на разследването срещу

...
Дирекция Вътрешна сигурност на МВР е инициатор на разследването срещу
Коментари Харесай

Скандалът с подкупите в КАТ в Благоевград тръгва от сайт, известен с брутален клип за Бойко Борисов?

Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи е основател на следствието против към този момент задържания шеф на КАТ в Благоевград старши контрольор Данаил Стоицов. Това стана ясно от думите на представителя на прокуратурата Румяна Арнаудова, която добави, че очевидец, говорещ пред медиите, че е подал пръв сигнал, ще бъде разпитан.
Имаме доказателства, че са желани и получавани подкупи – за по-бърза регистрация на МПС и даване на специфични номера, да вземем за пример с две по две идентични числа, сподели Арнаудова. По думите ѝ, Стоицов е престъпвал закона най-малко 4 месеца.
5300 лв. са открити в служебната каса на Стоицов, с изключение на противозаконния " Макаров ", посочи Арнаудова пред Нова телевизия. Прокуратурата счита, че тези пари са част от получаваните подкупи.
Свидетелски показания
Сигнал против Стоицов е подал Иван Хамбарджийски, който е притежател на районния уебсайт " Пиринско ". Точно този уебсайт пусна клипчето, в което притежателят на " Агромах " Методи Бачев говореше по какъв начин кметът на Симитли Апостол Апостолов имал полови контакти с премиера Бойко Борисов. Хамбарджийски изясни, че хора му разказали какво прави Стоицов – желал е по 50 лв. за регистрация на автомобил за 2 часа и по 100 лв. за специфични номера.
Хамбарджийски сподели и, че имал сигнали, че зам.-директорът на ОДМВР Благоевград Георги Кьосев е покровителствал Стоицов. Припомняме, че преди две години тогавашният шеф на ОДМВР Благоевград Росен Танушев подаде оставка тъкмо поради абсурда с Методи Бачев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР