Директорката на 6-то ОУ в Перник Адриана Ольова разказа от

...
Директорката на 6-то ОУ в Перник Адриана Ольова разказа от
Коментари Харесай

Директорка на пернишко школо пребори К-19 и смрази всички скептици с разказа си

Директорката на 6-то ОУ в Перник Адриана Ольова описа от първо лице за борбата си с COVID-19, написа zapernik.com.

Ольова разяснява, че думите й са предизвикани от съм предизвикана от безотговорни и рискови изказвания, че Ковид не е нищо повече от нечиста сделка, международна операция и в най-лошия случай елементарен грипен вирус.

Тя не крие, че до момента в който вирусът не я е връхлетял, също е била коронавирус песимист. "Но се разболях и разбрах, че това е страшна болест, която в действителност има малко аналози в човешката история ", споделя директорката.

Ето и цялостния текст на коментара й:

„ Много мислих, преди да кача този пост, само че съм предизвикана от безотговорни и рискови изказвания, че Ковид не е нищо повече от нечиста сделка, международна операция и в най-лошия случай елементарен грипен вирус. Държа да поясня също, че и самата аз бях Ковид песимист. Но се разболях и разбрах, че това е страшна болест, която в действителност има малко аналози в човешката история.

Защото няма нито логаритъм, по който протича, нито логаритъм на лекуване. При всеки протича друго, с друга мощ и признаци. Аз оцелях, въпреки да имаше моменти, в които се съмнявах, че това ще се случи. Много мои сътрудници в страната обаче не успяха…

Хора, няма нищо по-важно от живота! Образование се наваксва, работа се наваксва, единствено животът не се връща! Разбрах какъв брой скъпи за мен са сътрудниците ми в учебно заведение, разбрах какъв брой обичам сътрудниците си – шефове на всички учебни заведения в региона, както и всички учители, оплаках всички умряли сътрудници в страната, трептя за живота и здравето на фамилията и приятелите си, на нашите възпитаници и фамилиите им.

Не спирам да апелирам Бог да ни пази и да оказва помощ! Моля се за лекарите и сестрите! За да оцелеем…

Нека се пазим всички, дано съблюдаваме ограниченията, колкото и да не имаме вяра! Нека дадем късмет на живота! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР