Директорите по информационна сигурност на Twitter Майкъл Коатс и на

...
Директорите по информационна сигурност на Twitter Майкъл Коатс и на
Коментари Харесай

Шефовете по сигурността на Twitter и на Google подадоха оставка

Директорите по осведомителна сигурност на Twitter Майкъл Коатс и на Гугъл Майкъл Залевски напуснаха постовете си, оповестиха Ройтерс и Ведомости.
Това стана два дни откакто публично бе оповестено напускането на поста от техния сътрудник - шефът по сигурността на Фейсбук Алекс Стамос.

Шефът по осведомителната сигурност на Twitter Майкъл Коатс заяви, че подава оставка, тъй като става съосновател на стартъп, обвързван с осведомителната сигурност.

" Twitter беше потресаващо странствуване, само че както споделих преди няколко седмици, моето време свърши. Тръгвам си убеден, че след мен остава отличен екип, който ще обезпечи сигурността ", написа Коатс в Twitter.

Той стартира работа там през януари 2015 година За желанието си да си тръгне той загатна преди към три седмици, написа The Verge.

Мястото му ще бъде заето от основния управител по осведомителната сигурност и риск Джоузеф Камилер.

The Verge също отбелязва, че по едно и също време с напускането на Коатс за своята оставка разгласи и шефа на осведомителната сигурност на Гугъл Майкъл Залевски.

" След 11 години се сготвям да напусна Гугъл в края на месеца. Това беше радостно странствуване ", написа той в Twitter. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР