Директорът на отбора на Ред Бул Кристиан Хорнър заяви, че

...
Директорът на отбора на Ред Бул Кристиан Хорнър заяви, че
Коментари Харесай

Шефът на Ред Бул направи сравнение между Фетел и Верстапен

Директорът на тима на Ред Бул Кристиан Хорнър съобщи, че Себастиан Фетел е по-рационален от Макс Верстапен, в случай че би трябвало да съпоставя двамата първенци във Формула 1.

" Те са доста разнообразни хора. И двамата са решителни, това е общата им линия, само че Себастиан е по-рационален. Макс е просто доста, доста натурален в това, което прави ", сподели Хорнър в изявление за ДПА.
 Хорнър: Догодина борбата ще е по-оспорвана! Хорнър: Догодина борбата ще е по-оспорвана!
Фетел и Хорнър работиха дружно в Ред Бул, където водачът завоюва всичките си четири трофеи във Формула 1 сред 2010 и 2013 година. През последните два сезона Верстапен завоюва международната купа като водач на Ред Бул.

Хорнър похвали " мощния морал " и решителността на Фетел и сподели, че рецензиите към уговорките на водача по отношение на климатичните промени са неуместни.

" Сега той е страховит природозащитник и употребява платформата, която има, с цел да направи нещо положително. Мисля, че би трябвало да се възхищавате на това, в действителност го направете ", сподели Хорнър.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР