Директорът на отбора на Ферари във Формула 1 Фред Васьор

...
Директорът на отбора на Ферари във Формула 1 Фред Васьор
Коментари Харесай

Директорът на Ферари отговори на критиките по отбора

Директорът на тима на Ферари във Формула 1 Фред Васьор отговори на рецензиите след първото Гран при от сезона в Бахрейн. В него Шарл Льоклер отпадна, откакто се движеше втори, а Карлос Сайнс приключи на четвърта позиция. Той прикани за успокоение.

" Щях да се усмихна, в случай че тези рецензии нямаха отражение върху тима. Лично нямам проблеми, знам какво желая да реализира и ще го реализира. Чувам се всеки ден с Джон Елкан и Бенедето Виня, знам какво чакат от мен. Имам власт да взимам решения, каквото не съм има на никое друго място. Това са истината и обстоятелствата ", сподели французинът пред списание AutoHebdo.

" Чудя се по какъв начин тимът стана цел за рецензии след единствено едно съревнование. Знаем това, което не проработи в Бахрейн, само че няма нищо, което можем да подобрим ", добави той.

Васьор разяснява и оставката, която подаде Давид Санчес, който беше началник на концепцията на болидите във Ферари. " Беше неизбежно. Имаше хора, които са били доста покрай Матиа (б. а. - някогашния шеф на отбора Биното) и избраха да си тръгнат. Това не ме тормози, има и други, които могат да се опасяват за бъдещето си ", сподели французинът.

Последните информации са, че ще има още промени в италианската Скудерия за да създадат тима по-конкурентен през сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР