Директорът на Областната дирекция на МВР - Бургас, старши комисар

...
Директорът на Областната дирекция на МВР - Бургас, старши комисар
Коментари Харесай

Директорът на полицията в Бургас отново подаде оставка

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас, старши комисар Радослав Сотиров е подал заявление за овакантяване системата на Министерство на вътрешните работи по лично предпочитание, оповестиха от службата, представени от организация " Фокус ". Това се случва за повторно в границите на малко повече от два месеца.

На 11 юли Сотиров още веднъж изиска да напусне, откакто беше подложен на критика за работата на полицията при обезпечаването на така наречен протестно плажуване наоколо до лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Оставката пристигна малко преди да му бъде поискана публично от премиера Бойко Борисов. Впоследствие тогавашният министър на вътрешните работи Младен Маринов отхвърли да я одобри, откакто се срещна със случая. Малко по-късно пък самият Маринов беше заменен поради подозрение, че е министър, обвързван с депутата от Движение за права и свободи и предприемач Делян Пеевски.

В известието се споделя, че старши комисар Сотиров е срещнал управителния състав на дирекцията с решението си и е благодарил за взаимната работа. 45-годишният Сотиров оглави полицията в Бургас през октомври предходната година, като пристигна от поделението на Гранична полиция в Драгоман, което ръководеше.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР