Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в Би Ти

...
Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в Би Ти
Коментари Харесай

Шефът на БТВ новините Венелин Петков: Позор, г-н Симеонов. Ще се видим в съда

Директорът на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в Би Ти Ви Венелин Петков разгласи, че ще съди зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов (НФСБ), оповестява dnevnik.bg.

Заявката му е отговор на изказванието на Симеонов пред утринния блок на Българска национална телевизия, че Петков и водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян са корумпирани, тъй като не са дали естрада на съдружника на Васил Божков в " Ефбет " Цветомир Найденов за негови незаконни схеми. Валери Симеонов дефинира като корумпирани и българите, защото " всеки всеобщо го прави ", само че изключи себе си от тази категория, " тъй като съм се изграждал по някакъв различен, друг метод ". Няколко часа по-късно с позиция излезе " БТВ медиа груп ", а Венелин Петков заяви във фейсбук, че ще съди Симеонов.

" Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се забележим в съда ", написа Петков. В отговор на изказванията на Симеонов, че всеки, схванал за закононарушение, е задължен да го рапортува на проверяващите, той показва, че показаните от Цветомир Найденов документи пред малкия екран са жалбите му до прокуратурата.

" bTV Media Group декларира, че застава твърдо зад своите чиновници и ще поддържа всички правни ограничения, които те биха подхванали против депутата ", се споделя в позиция на медийната компания, оповестена на уеб страницата на Би Ти Ви. От там дефинират изказванията на Симеонов като безпочвени и припомнят, че ролята на публицистиката е да разкрива истината след инспекция и следствие на информация.

" Всяко очакване, че новините и настоящите излъчвания на bTV могат да служат за платформа на едностранни изказвания и изказвания, е изцяло безпричинно. Подобни изявления са подвеждащи и разрушават разбирането на аудиторията по отношение на същността на публицистиката и нейната роля в обществото ", се споделя в позицията.

В обществената мрежа реагира и водещият на утринния блок Антон Хекимян.

" Това леке не стои на моя ревер, господин Симеонов. За следващ път овластен си разрешава да насочва директни обвинявания, внушения и закани против публицисти в народен ефир без никакви учредения и доказателства!
Нямам терзания, тъй като във всяка обстановка последвам правилата на специалността ", написа той във фейсбук. " Всеки човек би трябвало да носи отговорност за думите и дейностите си, изключително когато е зам.-председател на Народното събрание ", споделя още водещият.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР